Analiza de Risc la Securitate Fizica – Evaluare de risc la securitatea fizica

Analiza de risc la securitate fizica nu este o optiune, ci o obligatie

Conform cu prevederile HG nr. 1002/2015 data limită pentru efectuarea analizei de risc în cazul societăților comerciale a fost 1.07.2018. Această analiză de risc la securitatea fizică reprezintă o obligație esențială pe care o are o societate comercială, indiferent de natura capitalului social, când vine vorba de paza bunurilor, a valorilor și a persoanelor. Lipsa analizei de risc la securitatea fizică este pedepsită de lege cu amenzi între 5000 și 10.000 de lei.

Ce reprezinta analiza de risc la securitate fizica?

Analiza de risc la securitatea fizică va fi urmata de implementarea masurilor stabilite, prin adoptarea unor solutii tehnice de securitate si/sau prin conceperea unui plan de pază si securitate. Analiza de risc la securitate fizica trebuie revizuită la trei ani sau la schimbarea conditiilor de au stat la baza intocmirii acesteia.

Analiza-de-Risc-la-Securitate-Fizica

Refacerea analizei de risc la securitatea fizică constă în reluarea întregului proces de elaborare a acesteia de către auditul de risc. Refacerea poate determina întocmirea unui nou plan de pază. Analiza de risc la securitatea fizică trebuie refăcută în momentul când un obiectiv/societate comercială își schimba sediul, în situația în care se modifică elementele de evaluare avute în vedere la stabilirea nivelului de risc, ori la solicitarea autoritatilor, transmisă prin ordine, dispoziții scrise sau rapoarte cu concluzii rezultate în urma desfășurării unor activități de evaluare și/sau control.

Prin urmare, echipa noastră poate intocmi analize de risc la securitatea fizică si planuri de paza. Deținem competențele necesare pentru a vă ajuta să descoperiți amenințările și vulnerabilitățile existente în societatea dumneavoastra. Oferim consultanță în privința soluțiilor de securitate cele mai eficiente pentru a vă proteja cât mai bine si economic obiectivele, astfel incat sa fiti protejat impotriva amenințărilor, sa reduceti perderile si sa minimizati costurile cu masurile de securitate.

V-am convins?

Daca aveti nevoie de serviciile descrise mai sus, cereti o oferta!

Meniu