Asigurare Măsuri PSI

De ce este necesar să vă asigurați bunurile și construcțiile în cazul unor catastrofe ca incendiile

Asigurare măsuri PSI la evenimente

Incendiile sunt adevărate catastrofe care odată ce izbucnesc se desfășoară necontrolat, pot aduce prejudicii materiale grave și pot afecta întreaga activitate a companiei. Un asemenea dezastru zdruncină din temelii o afacere și o ruinează. De aceea, asigurarea măsuri PSI la evenimente este mai mult decât necesară.

Istoria este presărată cu mari incendii care au distrus afaceri, clădiri, arhitectură, infrastructură, tehnologii, vieți, oameni, mediu etc. Dacă istoria într-adevăr are menirea de a ne învăța să nu o repetăm, atunci ar trebui ca prima lecție să fie asigurarea proprietății, garanția că indiferent de evenimentul catastrofal pe care îl întâmpinați veți putea să depășiți cu ușurință situația, iar viața și activitatea dumneavoastră și a afacerii pe care o dețineți să nu fie perturbate semnificativ.

În octombrie 1871, în Chicago, a izbucnit un incendiu care a lăsat peste 17.000 de imobile în ruină și peste 90.000 de oameni fără case nepregătiți să înfrunte iernile geroase din regiune. Deși acel incendiu a fost devastator, pe scrumul vechilor imobile s-au ridicat construcții noi, consolidate, o mare metropolă. Americanii din Chicago au învățat o lecție importantă și anume să își ia măsuri de siguranță, să se asigure că noul oraș, care a renăscut din cenușă, nu va mai fi atât de ușor înfrânt de flăcări. De asemenea, orașul Chicago are unul dintre cele mai performante sisteme de combatere a incendiilor și unul dintre cele mai bune departamente de pompieri din țară. Acești oameni cu adevărat au convertit experiența negativă într-o lecție de viață constructivă.

Dacă vă asigurați bunurile și proprietățile, nu veți avea vreun motiv de îngrijorare. Chiar în cazul unui astfel de scenariu apocaliptic veți avea resursele necesare să reclădiți și să refaceți ce a fost prejudiciat. Asigurarea măsuri PSI la evenimente vă oferă siguranță și protecție împotriva incendiilor și a altor situații de criză.

Compania noastră se ocupă de asigurarea măsuri PSI la evenimente și avem o echipă de servanți pompieri care vă stă la dispoziție pentru a vă proteja afacerea, bunurile și proprietățile dumneavoastră. Vă garantăm cea mai simplă cale de a evita drama unor evenimente distrugătoare cum sunt incendiile. Totodată, vă oferim posibilitatea încheierii unei polițe de asigurare chiar dacă nu dețineți aviz/ autorizație de securitate la incendiu. Împotriva incendiilor, dar și a altor situații de criză, pot fi asigurate: clădiri, construcții, mecanisme, utilaje și aparaturi, masini, utilaje de producție, instrumente, unelte, mobilier, tehnică, stocuri de marfă, răspundere civilă, obiecte de interior, finisaje etc.

Echipa noastră de specialiști PSI vă pune la dispoziție consultanță, dar și pachete avantajoase pentru încheierea asigurarilor la:

  • Clădiri
  • Conținut
  • Întreruperea activătății
  • Avarii echipamente
  • Răspundere civilă

V-am convins?

Daca aveti nevoie de serviciile descrise mai sus, cereti o oferta!

Meniu