ANTIRISK este denumirea comerciala a companiei ANTIRISK CONSULTING SRL cu sediul in Bucuresti Str. Liviu Rebreanu 46-58 B, Sector 3, inregistratat la Registrul Comertului sub numarul nr. J40/6879/2014 avand EUID: ROONRC.J40/6879/2014.
Termenii si Conditiile navigarii pe site-ul www.antirisk.ro sunt prezentate in cele ce urmeaza mai jos si utilizarea acestui site reprezinta accesptarea tacita a acestora de catre utilizator.
DREPTURI DE AUTOR:
Continutul site-ul www.antirisk.ro este proprietatea SC ANTIRISK CONSULTING SRL.
Folosirea continutului, imaginilor sau a video-urilor cu scopul de copier/vindere/revindere sau orice alt scop decat informative este totatl interzisa fara acordul scris al SC ANTIRISK CONSULTING SRL si protejat de legea nr. 8/1996
Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastra sunteti pe deplin acord cu cele mai sus mentionate.
SECURITATEA DATELOR PERSONALE:
Datele personale vor fi folosite de catre compania noastra, Conform legii nr. 677/2001 privind prelucrarea datelor cu caracter personal cat si libera circulatie a acestor date cat si al Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de Antirisk exclusive pentru: a va trimite confirmarea comenzilor, pentru promotii, pentru buletinele informative periodice si facturarea si lirarea comenzilor.
Informatiile inregistrate urmand a fi folosite de catre echipa SC ANTIRISK CONSULTING SRL strict in scopurile mentionate mai sus acestea nefiind niciodata facute public sau vandute altor parti.
In cazul in care nu sunteti de acord cu furnizarea datelor cu caracter personal prelucrarea si livrarea produselor poate fi imposibila.
SC ANTIRISK SRL nu trimite mesaje nesolicitate clientilor sai. Orice mesaj periodic trimis contine datele noastre de identificare, precum si o procedura valida de renuntare la subscriere.
POLITICA DE CONFIDENTIALITATE:
Respectam si sustinem protejarea datelor cu character confidential de aceea ANTIRISK nu ofera informatii unor terte parti fara a te informa si primi acordul tau.
Nu vindem niciodata liste cu baze de date sau adrese de e-mail urmand Regulamentul European nr. 679/2016
CONCILIERE
In cazul in care aveti o nemultumire in legatura cu produsele, informatiile sau serviciile oferite de ANTIRISK, va rugam sa ne scrieti pe adresa de e-mail: office@antirisk.ro.

Meniu